Medus Grikių. Ar Jūs naudojate?

person Posted By: Adminas Adminas list In: Subkategorija 1 On: comment Comment: 0 favorite Hit: 399

Medus Grikių yra vienas iš populiariausių medaus rūšių. Šis produktas bitininkystėje žinomas dėl savo subalansuotos sudėties. Toks bičių nektaras surenkamas iš grikių liepos ir rugpjūčio mėnesiais. Aukštos kokybės produktui tradiciškai būdingas ryškus aromatas, šiek tiek pikantiškas skonis. Grikių medaus spalva svyruoja nuo rausvai rudos iki beveik juodos spalvos.

Grikių žiedai gamina labai mažai žiedadulkių, tačiau jų maži balti žiedai yra sunkūs nektaru. Mūsų bitės jį mėgsta ir paverčia sodriu ir tvirtu, tamsiu medumi, kurį vadiname grikių medumi. Grikių medus yra žinomas dėl savo juodos spalvos. Žinoma, kad tamsus medus turi daugiau antioksidantų ir turtingesnį mineralų kiekį. Taigi tai yra mūsų natūralus sveiko žiedo medus. Grikiai nepanašūs į įprastus kviečius, tai ne javai ar žolė, bet įprasta kultūra. Tai dailūs balti žiedai suteikia stebėtinai tvirtą skonį. Mėgaukitės sodriu šio tamsaus delikateso. Pastaba: mūsų medus yra natūralus ir be priedų, todėl gali kristalizuotis. To reikia tikėtis iš natūralaus medaus ir tai neturi įtakos produkto tinkamumui naudoti.

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lakpritis Gruodis

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password